Zeytinburnu Marangoz
0531 336 89 17
Zeytinburnu Marangoz, Mobilya Tamiri, Mobilya Montaj ve Mobilya Kurulum Servisi

Evinizde tamir edilecek ahşap ürünleriniz mi? var. Onları tamir edecek güvenilir marangozlar mı arıyorsunuz? Böyle bir hizmete ihtiyacınız varsa bizler Zeytinburnu marangoz olarak hizmetinizdeyiz.
 
Deneyimli Elemanları
Marangozluk işleri için firmamız deneyimli elemanlar ile çalışıyoruz. Bu elemanlar mobilyalarınızın en iyi şekilde tamir edilmesi için çalışıyorlar. Kaliteli işler yaparak bizlere telim ettiğiniz mobilya ürünlerinizin yeni ürün gibi sizlere teslim edilmesini sağlıyorlar. Ayrıca marangozluk ihtiyaçlarınız için firmamıza başvurduğunuzda elemanlarımız en kısa sürede verdiğiniz adrese gelerek işlerinizi en kısa sürede hallediyorlar. Firmamızda hizmet veren tüm elemanlarımız bu işin eğitimini almış ve belgeli elemanlar oldukları için işlerimizde bir kalitesizlik ve sorun çıkmayacağına güveniyoruz.

Mobilya Kurulumu
Firma elemanlarımız tamirat işleri dışında kurulumu yapılması gereken mobilyalarınızın kurulumunu da yapıyor. İster yeni alınmış ürün olsun isterse eski ürün olsun her birinin kurulumunu yapıyorlar. Ayrıca ev taşıma sonrası kurulması gereken mobilyalarını kurulumunu ve montaj aşamalarını profesyonel olarak yapıyorlar. Mobilyalarınızı tamir ettikten sonra bozulan vernik ve boya işlemlerini de ekiplerimiz gerçekleştirerek mobilyalarınızın hem görüntü açısından iyi olmasını hem de yaptığımız tamirat işleri ile kolay kullanımını sağlamayı amaçlıyoruz.
Zeytinburnu Marangoz
Uygun Fiyat Seçenekleri
Firmamız marangozluk isteyen tamir işlerini ve mobilya kurulum işlerini en uygun fiyat seçenekleriyle gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışıyor. Tamirat veya montaj için elemanlarımızı çağırdığınızda iş için fiyatı belirleyerek müşterilerimize iletiyor. İş bitiminde de ücretimizi alıyoruz. Fiyat ve işçilik konusunda rakiplerimizden önde olduğumuzu iddia ederek kalitemizden ödün vermiyoruz.
Bizlerden iş talep eden müşterilerimizin geri dönüşlerine önem veriyoruz ve onların taleplerini karşılamak için çalışıyoruz. Sizlerde uygun fiyat seçeneklerine sahip olarak mobilya kurulumu veya tamirat işlerini yaptırmak isterseniz Zeytinburnu marangoz firmamıza ulaşabilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Bizler sizlere en iyi hizmeti vermek için 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.